फिल्म : गंगा किनारे मोरा गांव गायक : मो. अजीज, साधना सरगम गीतकार : लक्ष्मण सहाबादी संगीतकार : चित्रगुप्त जैसे रोज आवेलू तू ...
Ads by Eonads
फिल्म : गंगा किनारे मोरा गांव
गायक : मो. अजीज, साधना सरगम
गीतकार : लक्ष्मण सहाबादी
संगीतकार : चित्रगुप्त
जैसे रोज आवेलू तू टेर सुनि के
अइयो रे निंदिंया निंदर वन से
जैसे रोज आवेलू तू टेर सुनि के
अइयो रे निंदिंया निंदर वन से
बड़ा होके सोनर ललन राज करिहें
हीरा मोती लोगवा दिन रात खेलिहें
घरवा भरल रहे अन्न धन से
घरवा भरल रहे अन्न धन से
अइयो रे निंदिंया निंदर वन से
का होई मुंगवा हो का होई मोतिया
हमरा त चाही बस तोहरी ही गोदिया
का होई मुंगवा हो का होई मोतिया
हमरा त चाही बस तोहरी ही गोदिया
रखिह लगाक मोहे छतियन से
रखिह लगाक मैया छतियन से
पूजा करब तोहरे चरनन की
पूजा करब तोहर चरनन की
तोहरे ही अंचरा में पाए सुख चैनवा
निखरे सपनवा में घुल जाला रैनवा
तोहरे ही अंचरा में पाए सुख चैनवा
निखरे सपनवा में घुल जाला रैनवा
रखिह लगाक मोहे छतियन से
रखिह लगाक मैया छतियन से
पूजा करब तोहरे चरनन की
पूजा करब तोहर चरनन की
जैसे रोज आवेलू तू टेर सुनि के
अइयो रे निंदिंया निंदर वन से
जैसे रोज आवेलू तू टेर सुनि के
अइयो रे निंदिंया निंदर वन से
jaise roj aavelu tu ter suni ke
ayiyo re nindinya nindar van se
jaise roj aavelu tu ter suni ke
ayiyo re nindinya nindar van se
bada hoke sonar lalan raaj karihen
hira moti logava din raat khelihen
gharava bharal rahe anna dhana se
gharava bharal rahe anna dhana se
ayiyo re nindinya nindar van se
kaa hoi mungava ho kaa hoi motiya
humara ta chahee bas tohari hi godiyaa
kaa hoi mungava ho kaa hoi motiya
humara ta chahee bas tohari hi godiyaa
rakhiha lagaaka mohe chhatiyan se
rakhiha lagaaka maiya chhatiyan se
pooja karab tohare charanan ki
pooja karab tohare charanan ki
tohare hi anchara mein payi sukha chainava
nikhare sapanava mein ghula jaalaa rainava
tohare hi anchara mein payi sukha chainava
nikhare sapanava mein ghula jaalaa rainava
rakhiha lagaaka mohe chhatiyan se
rakhiha lagaaka maiya chhatiyan se
pooja karab tohare charanan ki
pooja karab tohare charanan ki
jaise roj aavelu tu ter suni ke
ayiyo re nindinya nindar van se
jaise roj aavelu tu ter suni ke
ayiyo re nindinya nindar van se
No comments