Chandrama Utral Gagan Sa Is Maithili Gazal (Hemkant Jha) Lyrics Sung By Hemkant Jha. This Song Is Written By Traditional While Music Composed By Saroj Mishri. It’s Released By Neelam Maithili.
चांदनी कें सजाऊ यो.... चंद्रमा उतरल गगन सं रंग रग सठ रागिनी मिलन केर मधुयामिनी रंग रग सठ रागिनी मिलन केर मधुयामिनी आसमान में आय करिले पिया सं नेह लगाऊ यो चंद्रमा उतरल गगन सं चांदनी कें सजाऊ यो.... चंद्रमा उतरल गगन सं किरन के रसधार में स्वप्न केर संसार में किरन के रसधार में स्वप्न केर संसार में ज्योति बरसे आय रिमझिम चाहू त दूधे नहाऊ यो चंद्रमा उतरल गगन सं चांदनी कें सजाऊ यो.... चंद्रमा उतरल गगन सं केहन अप रूप ई अछि सिंगार अनूप ई केहन अप रूप ई अछि सिंगार अनूप ई खान पान मखान सोभित मैथिलि के जगाओ यो चंद्रमा उतरल गगन सं चांदनी कें सजाऊ यो.... चंद्रमा उतरल गगन सं chandrama uataral gagan san chandani ken sajau yo chandrama uataral gagan san chandani ken sajau yo chandrama uataral gagan san rang rag sath ragini milan ker madhuyamini rang rag sath ragini milan ker madhuyamini aasmaan mein aay karile piya san neh lagau yo chandrama uataral gagan san chandani ken sajau yo chandrama uataral gagan san kiran ker rasdhaar mein swapna ker sansaar mein kiran ker rasdhaar mein swapna ker sansaar mein jyoti barse aay rimjhim chahu ta dudhe nahau yo chandrama uataral gagan san chandani ken sajau yo chandrama uataral gagan san kehan ap rup yee achhi singaar anoop yee kehan ap rup yee achhi singaar anoop yee khaan paan makhaan shobhit maithili ke jagau yo chandrama uataral gagan san chandani ken sajau yo chandrama uataral gagan san
अब आप मुझे इन दो ईमेल आईडी पर मैसेज कर सकते हैं। 1. अपनी पसंद की गानों की फरमाइश भेज सकते हैं। गाने भेजने के लिए इसकी पूरी एक लाइन, गायक/गायिका का नाम, और अगर एल्बम या फिल्म का नाम पता हो तो अच्छा।
ईमेल है: info@bhojpurigeetmala.in
2. आप इस वेबसाइट पर क्या अच्छा चाहते हैं। अपने सुझाव भी भेज सकते हैं।
दोस्तों, अभी तक आपने इस साइट पर निर्गुण, चैता, भजन ही सुने। अब भोजपुरी और मैथिलि के गानों में विभिन्न तरह के गाने पढ़ने और सुनने को मिलेंगे | इसलिए भोजपुरिगीतमाला के साथ बने रहिये |
No comments