Maarbo Re Sugwa Dhanukh Se Is Bhojpuri Chhath Geet Lyrics Sung By Anuradha Paudwal . This Song Is Written By Traditional While Mu...
Ads by Eonads
Maarbo Re Sugwa Dhanukh Se Is Bhojpuri Chhath Geet Lyrics Sung By Anuradha Paudwal. This Song Is Written By Traditional While Music Composed By Bhushan Dua. It’s Released By T-Series.
एल्बम: कांच ही बांस के बहंगिया (Album: Kaanch Hi Baans Ke Bahangiya)
गायक: अनुराधा पौडवाल, कविता पौडवाल, शारदा सिन्हा, अजीत कुमार (Singer: Anuradha Paudwal, Kavita Paudwal, Sharda Sinha, Ajit Kumar)
गीतकार: पारंपरिक (Lyricist: Traditional)
संगीतकार: भूषण दुआ (Music By: Bhushan Dua)
लेबल: टी-सीरीज (Lable: T-Series)
नारियरवा जे फरेला धवद से
ओह पर सुगा मिरराय
ओह पर सुगा मिरराय
उ जे खबरि जनैबो आदित से
सुगा दिहेन जुठियाय
सुगा दिहेन जुठियाय
ऊ जे मारबो रे सुगवा धनुख से
सुगा गिरे मुरछाय
सुगा गिरे मुरछाय
ऊ जे केरवा जे फरेला धवद से
ओह पर सुगा मिरराय
ओह पर सुगा मिरराय
ऊ जे खबरि जनैबो आदित से
सुगा दिले जुठियाय
सुगा दिले जुठियाय
ऊ जे मारबो रे सुगवा धनुख से
सुगा गिरे मुरछाय
सुगा गिरे मुरछाय
अमरूदवा जे फरेला धवद से
ओह पर सुगा मिरराय
ओह पर सुगा मिरराय
ऊ जे खबरि जनैबो आदित से
सुगा दिले जुठियाय
सुगा दिले जुठियाय
ऊ जे मारबो रे सुगवा धनुख से
सुगा गिरे मुरछाय
सुगा गिरे मुरछाय
ऊ जे सेउवा जे फरेला धवद से
ओह पर सुगा मिरराय
ओह पर सुगा मिरराय
ऊ जे खबरि जनैबो आदित से
सुगा दिले जुठियाय
सुगा दिले जुठियाय
ऊ जे मारबो रे सुगवा धनुख से
सुगा गिरे मुरछाय
सुगा गिरे मुरछाय
सबे फल जे फरेलन धवद से
ओह पर सुगा मिरराय
ओह पर सुगा मिरराय
ऊ जे मारबो रे सुगवा धनुख से
सुगा गिरे मुरछाय
सुगा गिरे मुरछाय
ऊ जे सुगिनी जे रोवेले वियोग से
आदित होई ना सहाय
आदित होई ना सहाय
आदित होई ना सहाय
देव होई ना सहाय
आदित होई ना सहाय
देव होई ना सहाय
ओह पर सुगा मिरराय
ओह पर सुगा मिरराय
उ जे खबरि जनैबो आदित से
सुगा दिहेन जुठियाय
सुगा दिहेन जुठियाय
ऊ जे मारबो रे सुगवा धनुख से
सुगा गिरे मुरछाय
सुगा गिरे मुरछाय
ऊ जे केरवा जे फरेला धवद से
ओह पर सुगा मिरराय
ओह पर सुगा मिरराय
ऊ जे खबरि जनैबो आदित से
सुगा दिले जुठियाय
सुगा दिले जुठियाय
ऊ जे मारबो रे सुगवा धनुख से
सुगा गिरे मुरछाय
सुगा गिरे मुरछाय
अमरूदवा जे फरेला धवद से
ओह पर सुगा मिरराय
ओह पर सुगा मिरराय
ऊ जे खबरि जनैबो आदित से
सुगा दिले जुठियाय
सुगा दिले जुठियाय
ऊ जे मारबो रे सुगवा धनुख से
सुगा गिरे मुरछाय
सुगा गिरे मुरछाय
ऊ जे सेउवा जे फरेला धवद से
ओह पर सुगा मिरराय
ओह पर सुगा मिरराय
ऊ जे खबरि जनैबो आदित से
सुगा दिले जुठियाय
सुगा दिले जुठियाय
ऊ जे मारबो रे सुगवा धनुख से
सुगा गिरे मुरछाय
सुगा गिरे मुरछाय
सबे फल जे फरेलन धवद से
ओह पर सुगा मिरराय
ओह पर सुगा मिरराय
ऊ जे मारबो रे सुगवा धनुख से
सुगा गिरे मुरछाय
सुगा गिरे मुरछाय
ऊ जे सुगिनी जे रोवेले वियोग से
आदित होई ना सहाय
आदित होई ना सहाय
आदित होई ना सहाय
देव होई ना सहाय
आदित होई ना सहाय
देव होई ना सहाय
nariyarwa je farela dhawad se
oh par suga miraraay
oh par suga miraraay
oo je khabari janaibo aadit se
suga dihen juthiyay
suga dihen juthiyay
oo je marbo re sugwa dhanukh se
suga gire murchhaay
suga gire murchhaay
oo je kerwa je farela dhawad se
oh par suga miraraay
oh par suga miraraay
oo je khabari janaibo aadit se
suga dile juthiyay
suga dile juthiyay
oo je marbo re sugwa dhanukh se
suga gire murchhaay
suga gire murchhaay
amrudwa je farela dhawad se
oh par suga miraraay
oh par suga miraraay
oo je khabari janaibo aadit se
suga dile juthiyay
suga dile juthiyay
oo je marbo re sugwa dhanukh se
suga gire murchhaay
suga gire murchhaay
oo je seuva je farela dhawad se
oh par suga miraraay
oh par suga miraraay
oo je khabari janaibo aadit se
suga dile juthiyay
suga dile juthiyay
oo je marbo re sugwa dhanukh se
suga gire murchhaay
suga gire murchhaay
sabe fal je farelan dhawad se
oh par suga miraraay
oh par suga miraraay
oo je khabari janaibo aadit se
suga dile juthiyay
suga dile juthiyay
oo je marbo re sugwa dhanukh se
suga gire murchhaay
suga gire murchhaay
oo je sugini je rovele viyog se
aadit hoi naa sahaay
aadit hoi naa sahaay
aadit hoi naa sahaay
dev hoi naa sahaay
aadit hoi naa sahaay
dev hoi naa sahaay
No comments