Gardan Mein Fansari Lageliye Yei Is Maithili (Suresh Pankaj) Song Lyrics Sung By Suresh Pankaj . This Song Is Written By Traditional ...
Ads by Eonads
Gardan Mein Fansari Lageliye Yei Is Maithili (Suresh Pankaj) Song Lyrics Sung By Suresh Pankaj. This Song Is Written By Traditional While Music Composed By Hari nath Jha. It’s Released By Neelam Maithili.
एल्बम - पाहुन (Album: Pahun)
गायक - सुरेश पंकज (Singer: Suresh Pankaj)
म्यूजिक - हरिनाथ झा (Music: Hari nath Jha)
गीतकार - मिथिलाक सौजन्य (Lyrics: Mitthilak Sojanye)
लेबल : नीलम मैथिली (Lable: Neelam Maithili)
पीढी पर पैर राखि कोठी पर चैढ़ कऽ
पीढी पर पैर राखि कोठी पर चैढ कऽ
लटकल बरेरी के सिक्का पकैड़ कऽ
लटकल बरेरी के सिक्का पकैड़ कऽ
गरदन में फंसरी लगेलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
गरदन में फंसरी लगेलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
झुलै कऽ मन छल हमरा सं कहितौ
झुलै कऽ मन छल हमरा सं कहितौ
सोना ओ रूपा के झूला बनबितौं
सोना ओ रूपा के झूला बनबितौं
अपने से किया झूइल गेलिये यै
आहां झुइल गेलियै
अपने से किया झूइल गेलिये यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
माइयो सं पूछा पाइछ गहना गढ़ैलौ
माइयो सं पूछा पाइछ गहना गढ़ैलौ
आहां लेल रानी हम कंगना बनबैलौं
आहां लेल रानी हम कंगना बनबैलौं
सोनरा दोकान पे गहना रखलियै
सोनरा दोकान पे गहना रखलियै
किया ने कनि पिहनी लेलियै
आहां झुइल गेलियै
किया ने कनि पिहनी लेलियै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
सपना में रानी अहां के देखैछी
सपना में रानी अहां के देखैछी
पहिने से सुंदर आहंा एखन लगैछी
पहिने से सुंदर आहंा एखन लगैछी
मन होइया ओइठाम चुमु आहां के
मन होइया ओइठाम चुमु आहां के
तखने चेहा के उठि गेलियै यै
आहां झुइल गेलिय
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
मरलौं सेकर सोंच हमरा नै होइया
मरलौं सेकर सोंच हमरा नै होइया
बाल बच्चा देखि देखि छाति फटैया
बाल बच्चा देखि देखि छाति फटैया
एक दू त की कहब चारि टा देखैछी
एक दू त की कहब चारि टा देखैछी
पांच के संग लेने गलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
पीढी पर पैर राखि कोठी पर चैढ़ कऽ
लटकल बरेरी के सिक्का पकैड़ कऽ
गरदन में फंसरी लगेलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
पीढी पर पैर राखि कोठी पर चैढ़ कऽ
पीढी पर पैर राखि कोठी पर चैढ कऽ
लटकल बरेरी के सिक्का पकैड़ कऽ
लटकल बरेरी के सिक्का पकैड़ कऽ
गरदन में फंसरी लगेलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
गरदन में फंसरी लगेलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
झुलै कऽ मन छल हमरा सं कहितौ
झुलै कऽ मन छल हमरा सं कहितौ
सोना ओ रूपा के झूला बनबितौं
सोना ओ रूपा के झूला बनबितौं
अपने से किया झूइल गेलिये यै
आहां झुइल गेलियै
अपने से किया झूइल गेलिये यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
माइयो सं पूछा पाइछ गहना गढ़ैलौ
माइयो सं पूछा पाइछ गहना गढ़ैलौ
आहां लेल रानी हम कंगना बनबैलौं
आहां लेल रानी हम कंगना बनबैलौं
सोनरा दोकान पे गहना रखलियै
सोनरा दोकान पे गहना रखलियै
किया ने कनि पिहनी लेलियै
आहां झुइल गेलियै
किया ने कनि पिहनी लेलियै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
सपना में रानी अहां के देखैछी
सपना में रानी अहां के देखैछी
पहिने से सुंदर आहंा एखन लगैछी
पहिने से सुंदर आहंा एखन लगैछी
मन होइया ओइठाम चुमु आहां के
मन होइया ओइठाम चुमु आहां के
तखने चेहा के उठि गेलियै यै
आहां झुइल गेलिय
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
मरलौं सेकर सोंच हमरा नै होइया
मरलौं सेकर सोंच हमरा नै होइया
बाल बच्चा देखि देखि छाति फटैया
बाल बच्चा देखि देखि छाति फटैया
एक दू त की कहब चारि टा देखैछी
एक दू त की कहब चारि टा देखैछी
पांच के संग लेने गलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
पीढी पर पैर राखि कोठी पर चैढ़ कऽ
लटकल बरेरी के सिक्का पकैड़ कऽ
गरदन में फंसरी लगेलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
आहां एहन करम किया केलियै यै
आहां झुइल गेलियै
pidhi par pair rakhi kothi par chaidh ka
pidhi par pair rakhi kothi par chaidh ka
latakal bareri ke sikka pakair ka
latakal bareri ke sikka pakair ka
gardan mein fasari lageliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
gardan mein fasari lageliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
jhulai ka mon chhal hamra sa kahitou
jhulai ka mon chhal hamra sa kahitou
sona oo rupa ke jhula banbitoun
sona oo rupa ke jhula banbitoun
apne se kiya jhueel geliyai yei
aahan jhueel geliyai
apne se kiya jhueel geliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
maieeyo se poochh paeechh gahna gadheloun
maieeyo se poochh paeechh gahna gadheloun
aahan lel raani hum kangana banbeloun
aahan lel raani hum kangana banbeloun
sonara dokan pe gahana rakhaliyei
sonara dokan pe gahana rakhaliyei
kiya ne kani pahin leliyai
aahan jhueel geliyai
kiya ne kani pahin leliyai
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
sapna mein raani aahan ke dekhaichhi
sapna mein raani aahan ke dekhaichhi
pahine se sundar aahan yekhan lagaichhi
pahine se sundar aahan yekhan lagaichhi
man hoeeya ooeetham chumu aahan ke
man hoeeya ooeetham chumu aahan ke
takhne cheha ke uthi geliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
marloun sekar soch humara nai hoeeya
marloun sekar soch humara nai hoeeya
baal bachcha dekhi dekhi chhati fataiya
baal bachcha dekhi dekhi chhati fataiya
ek du ta ki kahab chaari ta dekhaichhi
ek du ta ki kahab chaari ta dekhaichhi
pacham ke sang lene geliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
pidhi par pair rakhi kothi par chaidh ka
latakal bareri ke sikka pakair ka
gardan mein fasari lageliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
ahan yehan karam kiya keliyai yei
aahan jhueel geliyai
No comments