Lale Lale Arhul Ke Mala Banaloun Is Maithili Devi Geet Lyrics Sung By Chandramani Jha . This Song Is Written By Chandramani Jha ...
Ads by Eonads
Lale Lale Arhul Ke Mala Banaloun Is Maithili Devi Geet Lyrics Sung By Chandramani Jha. This Song Is Written By Chandramani Jha While Music Composed By Harinath Jha. It’s Released By Neelam Cassettes.
एल्बम - मैया के पूजा (Album: Maiya Ke Pooja)
गायक - चंद्रमणि झा (Singer: Chandramani Jha)
गीतकार -चंद्रमणि झा (Lyrics: Chandramani Jha)
म्यूजिक - हरिनाथ झा (Music: Harinath Jha)
लेबल: नीलम कैसेट्स (Lable: Neelam Cassettes)
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
असरण सरण बुझि एलौं सरण हम
कोरा उठा लियऽ मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
हे मां कोरा उठा लियऽ मां
धिया पुता छोट छिन अहां महामाया
करबै अहां नै त करतै के दाया
धिया पुता छोट छिन अहां महामाया
करबै अहां नै त करतै के दाया
ज्ञान बिना ज्ञान बिना
माटिक मूरूत सन इ काया
एकरा जगा दिय मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
हे मां कोरा उठा लियऽ मां
आनन में चानन कुसुम सं सिंगार
आनन में चानन कुसुम सं सिंगार
सुनलौं जे मैया क ममता अपार
आनन में चानन कुसुम सं सिंगार
सुनलौं जे मैया क ममता अपार
दाबल सन दाबल सन
जीवन पर टिकटिक पहार भाल
तेकरा हटा दिय मां हे मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
हे मां कोरा उठा लियऽ मां
कोठा अटारी सं निके मड़ैया
भेटै अहां के ममता ज मैया
कोठा अटारी सं निके मड़ैया
भेटै अहां के जो ममता हे मैया
करिए कृपा करिए कृपा
मम उब डूब इ नैया
तकरा बचा लिय मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
हे मां कोरा उठा लियऽ मां
सगरो चराचर अहीं केर रचना
सुनिबै अहां नै त सुनितै के अदना
सगरो चराचर अहीं केर रचना
सुनिबै अहां नै त सुनितै के अदना
भावक भरल भावक भरल
जल नैना सं चंद्रमणि
चरनैहि लगा लिया मां
हे मां चरनैहि लगा लिया मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
असरण सरण बुझि एलौं सरण हम
कोरा उठा लियऽ मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
असरण सरण बुझि एलौं सरण हम
कोरा उठा लियऽ मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
हे मां कोरा उठा लियऽ मां
धिया पुता छोट छिन अहां महामाया
करबै अहां नै त करतै के दाया
धिया पुता छोट छिन अहां महामाया
करबै अहां नै त करतै के दाया
ज्ञान बिना ज्ञान बिना
माटिक मूरूत सन इ काया
एकरा जगा दिय मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
हे मां कोरा उठा लियऽ मां
आनन में चानन कुसुम सं सिंगार
आनन में चानन कुसुम सं सिंगार
सुनलौं जे मैया क ममता अपार
आनन में चानन कुसुम सं सिंगार
सुनलौं जे मैया क ममता अपार
दाबल सन दाबल सन
जीवन पर टिकटिक पहार भाल
तेकरा हटा दिय मां हे मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
हे मां कोरा उठा लियऽ मां
कोठा अटारी सं निके मड़ैया
भेटै अहां के ममता ज मैया
कोठा अटारी सं निके मड़ैया
भेटै अहां के जो ममता हे मैया
करिए कृपा करिए कृपा
मम उब डूब इ नैया
तकरा बचा लिय मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
हे मां कोरा उठा लियऽ मां
सगरो चराचर अहीं केर रचना
सुनिबै अहां नै त सुनितै के अदना
सगरो चराचर अहीं केर रचना
सुनिबै अहां नै त सुनितै के अदना
भावक भरल भावक भरल
जल नैना सं चंद्रमणि
चरनैहि लगा लिया मां
हे मां चरनैहि लगा लिया मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
गरदन लगा लियऽ मां
असरण सरण बुझि एलौं सरण हम
कोरा उठा लियऽ मां
लाले लाले अड़हुल के माला बनेलौं
lale lale arhul ke mala baneloun
gardan laga liya maa
asaran saran bujhi yeloun saran ham
kora utha liya maa
lale lale arhul ke mala baneloun
gardan laga liya maa
hey maa kora utha liya maa
dhiya puta chhot chhin ahan mahamaya
karbai ahan nai ta kartai ke daya
dhiya puta chhot chhin ahan mahamaya
karbai ahan nai ta kartai ke daya
gyaan bina gyaan bina
maatik murut san ee kaya
yekara jaga diya maa
lale lale arhul ke mala baneloun
gardan laga liya maa
hey maa kora utha liya maa
aanan mein chanan kusum sa singaar
aanan mein chanan kusum sa singaar
sunloun je maiyya ka mamta apaar
aanan mein chanan kusum sa singaar
sunloun je maiyya ka mamta apaar
daabal san daabal san
jivan par tiktik pahar bhaal
tekara hata diya maa hey maa
lale lale arhul ke mala baneloun
gardan laga liya maa
hey maa kora utha liya maa
kotha ataari sa nike madaiyaa
bhetai ahan ke mamta je maiyya
kotha ataari sa nike madaiyaa
bhetai ahan ke jo mamta hey maiyya
kariye kripa kariye kripa
mama ub doob ee naiyya
takara bachaa liya maa
lale lale arhul ke mala baneloun
gardan laga liya maa
hey maa kora utha liya maa
sagaro charachar ahin ker rachana
sunibai ahhan nai ta sunitai ke adanaa
sagaro charachar ahin ker rachana
sunibai ahhan nai ta sunitai ke adanaa
bhaavak bharal bhaavak bharal
jal naina sa chandramani
charnaihi laga liya maa
lale lale arhul ke mala baneloun
gardan laga liya maa
asaran saran bujhi yeloun saran ham
kora utha liya maa
lale lale arhul ke mala baneloun
No comments