Jagdamba Ghar Mein Diyra Baar aeni Hey Is Maithili (Devi Geet) Lyrics Sung By Sharda Sinha . This Song Is Written By Traditional Whil...
Ads by Eonads
Jagdamba Ghar Mein Diyra Baar aeni Hey Is Maithili (Devi Geet) Lyrics Sung By Sharda Sinha. This Song Is Written By Traditional While Music Composed By Bhushan Dua. It’s Released By Saregama/T-Series.
एल्बम/फिल्म : मैया के पूजा (Album: Sharda Sinha Devotional)
गायक : शारदा सिन्हा (Singer: Sharda Sinha)
गीतकार: पारंपरिक (Lyrics: Traditional)
संगीतकार : भूषण दुआ (Music: Bhushan Dua)
संगीतकार : भूषण दुआ (Music: Bhushan Dua)
लेबल: सारेगामा/टी-सीरीज (Lable: Saregama/T-Series)
जगदम्बा घर में दियरा बार अइनीं हे
जगतारण घर में दियरा बार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा बार अइनीं हे
जगतारण घर में दियरा
कंचन थार कपूर की बाती
कंचन थार कपूर की बाती
मैया के आरती उतार अइनीं हे
हम मैया के आरती उतार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा बार अइनीं हे
जगतारण घर में दियरा बार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा
सोने की थाली में व्यंजन परोसल
सोने की थाली में व्यंजन परोसल
मैया के भोग लगा अइनीं हे हम
मैया के भोग लगा अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा बार अइनीं हे
जगतारण घर में दियरा बार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा
सोने सुराही गंगाजल पानी
सोने सुराही गंगाजल पानी
मैया के चरण पखार अइनीं हे हम
मैया के चरण पखार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा बार अइनीं हे
जगतारण घर में दियरा बार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा
जगदम्बा घर में दियरा बार अइनीं हे
जगतारण घर में दियरा बार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा बार अइनीं हे
जगतारण घर में दियरा
कंचन थार कपूर की बाती
कंचन थार कपूर की बाती
मैया के आरती उतार अइनीं हे
हम मैया के आरती उतार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा बार अइनीं हे
जगतारण घर में दियरा बार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा
सोने की थाली में व्यंजन परोसल
सोने की थाली में व्यंजन परोसल
मैया के भोग लगा अइनीं हे हम
मैया के भोग लगा अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा बार अइनीं हे
जगतारण घर में दियरा बार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा
सोने सुराही गंगाजल पानी
सोने सुराही गंगाजल पानी
मैया के चरण पखार अइनीं हे हम
मैया के चरण पखार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा बार अइनीं हे
जगतारण घर में दियरा बार अइनीं हे
जगदम्बा घर में दियरा
jagdamba ghar mein diyara baar aeni hey
jagtaran ghar mein diyara baar aeni hey
jagdamba ghar mein diyara baar aeni hey
jagtaran ghar mein diyara
kanchan thaar kapoor ki baati
kanchan thaar kapoor ki baati
maiyya ke aarti utaar aeni hey
ham maiyya ke aarti utaar aeni hey
jagdamba ghar mein diyara baar aeni hey
jagtaran ghar mein diyara baar aeni hey
jagdamba ghar mein diyara
sone ki thaali mein vyanjan parosal
sone ki thaali mein vyanjan parosal
maiyya ke bhog laga aeni hey ham
maiyya ke bhog laga aeni hey
jagdamba ghar mein diyara baar aeni hey
jagtaran ghar mein diyara baar aeni hey
jagdamba ghar mein diyara
sone surahi gangajal paani
sone surahi gangajal paani
maiyaa ke charan pakhaar aeni hey ham
maiyaa ke charan pakhaar aeni hey
jagdamba ghar mein diyara baar aeni hey
jagtaran ghar mein diyara baar aeni hey
jagdamba ghar mein diyara
No comments