FALSE

Page Nav

HIDE
HIDE
HIDE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Breaking News

latest
दोस्तों, पिछले दिनों पद्मविभूषण शारदा सिन्हा जी का निधन हो गया। भोजपुरीगीतमाला उन्हें श्रद्धांजलि अर्पित करता है। उनके गाए गानों से भोजपुरी एवं मैथिली भाषा जिस तरह लोगों में लोकप्रिय हुई उसे भुलाया नहीं जा सकता है। इसी क्रम में भोजपुरीगीतमाला शारदा सिन्हा जी के गाए उन गीतों को प्रकाशित करता रहा है आगे भी करेगा। खास बात यह है कि शारदा सिन्हा जी के गाए गजल, गीत जो ज्यादा सुने नहीं गए उन्हें खास तौर से यहां प्रकाशित की जाएगी। तो बने रहिए भोजपुरी गीतमाला के साथ उनके गानों के लिए।
Friends, recently Padmavibhushan Sharda Sinha ji passed away. Bhojpuri geetmala pays tribute to him. The way Bhojpuri and Maithili language became popular among the people through the songs sung by him cannot be forgotten. In the same sequence, Bhojpuri Geetmala has been publishing the songs sung by Sharda Sinha ji and will do so in future also. The special thing is that the ghazals and songs sung by Sharda Sinha ji which are not heard much will be specially published here. So stay tuned to Bhojpuri Geetmala for his songs.

Morning Pray


Hara Hara Shambhu
Singer: Abhilipsa Panda, Jeetu Sharma
Lable: Jeetu Sharma


Om Namah Shivay (Dhoon)
Singer: Hemant Chauhan
Music: Appu
Lable: Soor Mandir


Om Har Har Har Mahadev
Singer: Meera Rana, Tara Devi, Fatteman, Raj Bhandari & Chorus
Music: Radio Nepal


Ashutosh Shashank Shekhar
Singer: Sonu Nigam & Chorus
Film: Shiv Mahima
Music: Arun Paudwal


Mere Ghar Ram Aye Hain
Singer: Jubin Nautiyal
Lable: T-Series


Ads by Eonads

Ads Place


अंखिया रे अंखिया लड़ाके तोसे अंखिया Ankhiya Re Ankhiya Ladake Tose Ankhiya--Bhojpuri Film Tikuli Ke Laaj Lyrics

फिल्म : टिकुली के लाज गायक : नीतिन मुकेश और आरती मुखर्जी गीतकार : जगदीश चंद्र ओझा संगीतकार : अनुपम मुखर्जी ( दोस्तों यह गाना बहुत...


Ads by Eonads






फिल्म : टिकुली के लाज
गायक : नीतिन मुकेश और आरती मुखर्जी
गीतकार : जगदीश चंद्र ओझा
संगीतकार : अनुपम मुखर्जी


(दोस्तों यह गाना बहुत ही रेयर है। जिसे बड़ी मुश्किल से ढूंढा जा सका है। नीतिन मुकेश और आरती मुखर्जी द्वारा गाया गया यह गाना शायद अकेला ही है। )

अंखिया रे अंखिया लड़ाके तोसे अंखिया
आफत सिर आईल हो मोरे राम
आफत सिर आईल हो मोरे राम
अंखिया रे अंखिया लड़ाके तोसे अंखिया
आफत सिर आईल हो मोरे राम
आफत सिर आईल हो मोरे राम
नेहिया रे नेहिया लगाके तोसे नेहिया
आंखि से नींन पराइल हो मोरे राम
आंखि से नींन पराइल हो मोरे राम

जहिया से अइलू तू मनवा के नगरी
जियरा चाहेला रही तोहरे हो कगरी
जहवां देखली खाली तोहरे के देखिले
सुती चाहे जागी राजा तोहरे के सोचले
बतिया रे बतिया सूनी के अइसन बतिया
जियरा बौउराइल हो मोरे राम
आफत सिर आइल हो मोरे राम
आफत सिर आइल हो मोरे राम

तोही मोरे जिनगी हो तोही मोरे सपना
टिकुली के लाज अब राखिह हो सजना
टिकुली के लाज अब राखिह हो सजना
धरती आकाश एक करब तोहरा खातिर
जियब तोहरा खातिर मोअब तोहरा खातिर
हो सैंया रे सैंया बनाके तोके सैंया
मनवा के सकुराइल हो मोरे राम
आफत सिर आइल हो मोरे राम
अंखिया रे अंखिया लड़ाके तोसे अंखिया
आफत सिर आईल हो मोरे राम
आफत सिर आईल हो मोरे राम

ankhiya re ankhiya ladake tose ankhiya
aafat sir aayila ho more raam
aafat sir aayila ho more raam
ankhiya re ankhiya ladake tose ankhiya
aafat sir aayila ho more raam
aafat sir aayila ho more raam
nehiya re nehiya lagake tose nehiya
aankhi se ninn parayil ho more raam
aankhi se ninn parayil ho more raam

jahiya se ayilu tu manava ke nagari
jiyara chahela rahi tohare ho kagari
jahavan dekhali khali tohare ke dekhile
suti chaahe jagi raja tohare ke sochele
batiya re batiya suni ke ayisan batiya
jiyara baurayil ho more ram
aafat sir aayil ho more raam
aafat sir aayil ho more raam

tohi more jinagi ho tohi more sapana
tikuli ke laaj ab rakhih ho sajana
tikuli ke laaj ab rakhih ho sajana
dharati aakaash ek karab tohara khaatir
jiyab tohara khaatir moab tohara khaatir
ho sainya re sainya banake toke sainya
manava ke sakurayil ho raam
aafat sir aayil ho more raam
ankhiya re ankhiya ladake tose ankhiya
aafat sir aayil ho more raam
aafat sir aayil ho more raam





No comments